Registreren   ·   Inloggen
RSSrss

Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer

Bookmark and Share
serena williams(7)
Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer  | read this item

Gerelateerd tennisnieuws

De Amerikaanse Serena Williams heeft voor de vijfde keer in haar tenniscarrière Wimbledon gewonnen. De nummer zes van de plaatsingslijst was in de finale te sterk voor de Poolse Agnieszka Radwanska: 6-1 5-7 6-2.

Williams begon zeer sterk aan de finale tegen een Radwanska die een beetje overdonderd leek. Williams stond snel met 5-0 voor en had geen moeite in haar eigen service games. Terwijl ze in de service games van de als derde geplaatste Radwanska niet veel kansen nodig had om te breaken.

De tweede set begon meteen met regen. De wedstrijd werd daardoor voor ongeveer vijftien minuten gepauzeerd. Na de regen pauze was het Radwanska die beter begon te tennissen, maar toch weer achter kwam. Op het moment dat Williams het zo goed als zeker kon afmaken, was het Radwanska die toch terug wist te komen en zelfs de tweede set wist te pakken.

In de beslissende derde set was het toch weer Williams die beter ging spelen en twee breaks gaven haar een ruime voorsprong. Waarna Williams het in haar eigen service game kon afmaken. Dat deed Williams met verve.

Tags: , ,


Nieuws

Nieuws

Bookmaker ziet Federer voor zevende keer Wimbledon winnen thumbnail

Bookmaker ziet Federer voor zevende keer Wimbledon winnen

Om 15:00 uur gaat op het heilige gras van Wimbledon de finale van de heren van start. In de finale staat de als derde geplaatste Roger Federer uit Zwitserland en de als vierde geplaatste Schot Andy Murray. Nu is de grote vraag, wordt het Federer voor de zevende keer of Murray voor de eerste keer?
Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer thumbnail

Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer

De Amerikaanse Serena Williams heeft voor de vijfde keer in haar tenniscarrière Wimbledon gewonnen. De nummer zes van de plaatsingslijst was in de finale te sterk voor de Poolse Agnieszka Radwanska: 6-1 5-7 6-2.
LIVE: Wimbledon finale Serena Williams tegen Radwanska thumbnail

LIVE: Wimbledon finale Serena Williams tegen Radwanska

Hieronder kun je de finale volgen van Wimbledon. In de finale staat de Amerikaanse Serena Williams en de Poolse Agnieszka Radwanska. De wedstrijd zal om 15:00 uur beginnen.
Livestream: Serena Williams – Radwanska thumbnail

Livestream: Serena Williams – Radwanska

De dames finale van Wimbledon tussen de Amerikaanse Serena Williams en de Poolse Agnieszka Radwanska. Williams en Radwanska kwamen in het verleden twee keer eerder uit tegen elkaar. Beiden keren won Williams redelijk simpel. Voor Williams is het de zevende keer dat ze in de finale van Wimbledon staat. Voor Radwanska is het pas de eerste keer.
Federer en Murray in Wimbledon finale thumbnail

Federer en Murray in Wimbledon finale

De Zwitser Roger Federer en de Schot Andy Murray staan in de finale van Wimbledon. Zondag staan de nummer drie en de nummer vier op het heilige gras tegen elkaar.