Registreren   ·   Inloggen
RSSrss

Murray overtuigend langs Cilic

Bookmark and Share
andy murray(6)
Murray overtuigend langs Cilic  | read this item

Gerelateerd tennisnieuws

De Schot Andy Murray, die als vierde is geplaatst, heeft de kwartfinales van Wimbledon bereikt tot blijdschap van het Britse publiek. De kans blijft daardoor aanwezig dat we dit jaar eindelijk eens een nieuwe Britse Wimbledon winnaar krijgen. Iets wat sinds 1963 al niet meer is gebeurd. Murray overtuigde in de vierde ronde tegen de Kroaat Marin Cilic: 7-5 6-2 6-3.

Door de vroege uitschakeling van de Spanjaard Rafael Nadal, die als tweede geplaatst was, ligt de weg voor Murray open richting de finale. Hij zal dan in de kwartfinale wel eerst met een andere Spanjaard moeten afrekenen, namelijk David Ferrer. Mocht Murray dat overleven dan treft hij in de halve finale de winnaar van de wedstrijd tussen de Fransman Jo-Wilfried Tsonga en de Duitser Philipp Kohlschreiber.

Tags: , , , , , ,


Nieuws

Nieuws

Bookmaker ziet Federer voor zevende keer Wimbledon winnen thumbnail

Bookmaker ziet Federer voor zevende keer Wimbledon winnen

Om 15:00 uur gaat op het heilige gras van Wimbledon de finale van de heren van start. In de finale staat de als derde geplaatste Roger Federer uit Zwitserland en de als vierde geplaatste Schot Andy Murray. Nu is de grote vraag, wordt het Federer voor de zevende keer of Murray voor de eerste keer?
Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer thumbnail

Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer

De Amerikaanse Serena Williams heeft voor de vijfde keer in haar tenniscarrière Wimbledon gewonnen. De nummer zes van de plaatsingslijst was in de finale te sterk voor de Poolse Agnieszka Radwanska: 6-1 5-7 6-2.
LIVE: Wimbledon finale Serena Williams tegen Radwanska thumbnail

LIVE: Wimbledon finale Serena Williams tegen Radwanska

Hieronder kun je de finale volgen van Wimbledon. In de finale staat de Amerikaanse Serena Williams en de Poolse Agnieszka Radwanska. De wedstrijd zal om 15:00 uur beginnen.
Livestream: Serena Williams – Radwanska thumbnail

Livestream: Serena Williams – Radwanska

De dames finale van Wimbledon tussen de Amerikaanse Serena Williams en de Poolse Agnieszka Radwanska. Williams en Radwanska kwamen in het verleden twee keer eerder uit tegen elkaar. Beiden keren won Williams redelijk simpel. Voor Williams is het de zevende keer dat ze in de finale van Wimbledon staat. Voor Radwanska is het pas de eerste keer.
Federer en Murray in Wimbledon finale thumbnail

Federer en Murray in Wimbledon finale

De Zwitser Roger Federer en de Schot Andy Murray staan in de finale van Wimbledon. Zondag staan de nummer drie en de nummer vier op het heilige gras tegen elkaar.