Registreren   ·   Inloggen
RSSrss

Livestream: Haase – Gasquet

Bookmark and Share
robin haase(4)
Livestream: Haase – Gasquet  | read this item

Gerelateerd tennisnieuws

Robin Haase moet het vandaag opnemen tegen de Fransman Richard Gasquet in de eerste ronde van de Olympische Spelen. De Nederlander speelde nog nooit eerder tegen Gasquet. Haase is zelf de nummer 42 van de ATP-wereldranglijst. Terwijl Gasquet de nummer 21 is van diezelfde ranglijst. Gasquet is dan ook als zestiende geplaatst bij deze editie van de Olympische Spelen. Haase is niet geplaatst.

Gratis livestream bekijken
Deze eerste ronde wedstrijd kun je via de livestream van bookmaker Unibet bekijken. Mocht je al een account hebben bij Unibet dan kun je via deze pagina naar de livestream kijken. Heb je echter nog geen account bij Unibet dan moet je eerst registeren via deze pagina. Kijken naar de livestreams bij Unibet is gratis.

Registreer bij Unibet en krijg 50.00 euro bonus
Bij bookmaker Unibet kun je meteen beginnen met het inzetten, en winnen, van geld op tenniswedstrijden. Registreer je vandaag nog bij Unibet en ontvang een bonus van 50.00 euro.

Tags: , ,


Nieuws

Nieuws

Bookmaker ziet Federer voor zevende keer Wimbledon winnen thumbnail

Bookmaker ziet Federer voor zevende keer Wimbledon winnen

Om 15:00 uur gaat op het heilige gras van Wimbledon de finale van de heren van start. In de finale staat de als derde geplaatste Roger Federer uit Zwitserland en de als vierde geplaatste Schot Andy Murray. Nu is de grote vraag, wordt het Federer voor de zevende keer of Murray voor de eerste keer?
Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer thumbnail

Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer

De Amerikaanse Serena Williams heeft voor de vijfde keer in haar tenniscarrière Wimbledon gewonnen. De nummer zes van de plaatsingslijst was in de finale te sterk voor de Poolse Agnieszka Radwanska: 6-1 5-7 6-2.
LIVE: Wimbledon finale Serena Williams tegen Radwanska thumbnail

LIVE: Wimbledon finale Serena Williams tegen Radwanska

Hieronder kun je de finale volgen van Wimbledon. In de finale staat de Amerikaanse Serena Williams en de Poolse Agnieszka Radwanska. De wedstrijd zal om 15:00 uur beginnen.
Livestream: Serena Williams – Radwanska thumbnail

Livestream: Serena Williams – Radwanska

De dames finale van Wimbledon tussen de Amerikaanse Serena Williams en de Poolse Agnieszka Radwanska. Williams en Radwanska kwamen in het verleden twee keer eerder uit tegen elkaar. Beiden keren won Williams redelijk simpel. Voor Williams is het de zevende keer dat ze in de finale van Wimbledon staat. Voor Radwanska is het pas de eerste keer.
Federer en Murray in Wimbledon finale thumbnail

Federer en Murray in Wimbledon finale

De Zwitser Roger Federer en de Schot Andy Murray staan in de finale van Wimbledon. Zondag staan de nummer drie en de nummer vier op het heilige gras tegen elkaar.