Registreren   ·   Inloggen
RSSrss

Haase en Rojer vandaag niet in actie

Bookmark and Share
robin haase en jean-julien rojer(1)
Haase en Rojer vandaag niet in actie  | read this item

Gerelateerd tennisnieuws

Door de vele regen die er vandaag is gevallen, en nog steeds valt, boven het gras van Wimbledon zullen Robin Haase en Jean-Julien Rojer vandaag niet in actie komen.

Beiden Nederlanders hadden het eigenlijk vandaag in de eerste ronde van de Olympische Spelen moeten opnemen tegen Leander Paes en Vishnu Vardhan uit India, maar de weersomstandigheden hebben ervoor gezorgd dat ze vandaag niet hoeven te tennissen.

Ook de wedstrijd in het enkelspel van Haase, tegen de Fransman Richard Gasquet, zal door de weersomstandigheden vandaag niet door gaan.

Tags: , , , , , ,


Nieuws

Nieuws

Bookmaker ziet Federer voor zevende keer Wimbledon winnen thumbnail

Bookmaker ziet Federer voor zevende keer Wimbledon winnen

Om 15:00 uur gaat op het heilige gras van Wimbledon de finale van de heren van start. In de finale staat de als derde geplaatste Roger Federer uit Zwitserland en de als vierde geplaatste Schot Andy Murray. Nu is de grote vraag, wordt het Federer voor de zevende keer of Murray voor de eerste keer?
Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer thumbnail

Serena Williams wint Wimbledon voor de vijfde keer

De Amerikaanse Serena Williams heeft voor de vijfde keer in haar tenniscarrière Wimbledon gewonnen. De nummer zes van de plaatsingslijst was in de finale te sterk voor de Poolse Agnieszka Radwanska: 6-1 5-7 6-2.
LIVE: Wimbledon finale Serena Williams tegen Radwanska thumbnail

LIVE: Wimbledon finale Serena Williams tegen Radwanska

Hieronder kun je de finale volgen van Wimbledon. In de finale staat de Amerikaanse Serena Williams en de Poolse Agnieszka Radwanska. De wedstrijd zal om 15:00 uur beginnen.
Livestream: Serena Williams – Radwanska thumbnail

Livestream: Serena Williams – Radwanska

De dames finale van Wimbledon tussen de Amerikaanse Serena Williams en de Poolse Agnieszka Radwanska. Williams en Radwanska kwamen in het verleden twee keer eerder uit tegen elkaar. Beiden keren won Williams redelijk simpel. Voor Williams is het de zevende keer dat ze in de finale van Wimbledon staat. Voor Radwanska is het pas de eerste keer.
Federer en Murray in Wimbledon finale thumbnail

Federer en Murray in Wimbledon finale

De Zwitser Roger Federer en de Schot Andy Murray staan in de finale van Wimbledon. Zondag staan de nummer drie en de nummer vier op het heilige gras tegen elkaar.